Foggen

Een oplossing om uw kantoren en infrastructuur te desinfecteren is de toepassing foggen of vernevelen.

Wat is foggen?

Foggen is een desinfectiemethode die bedoeld is om besmette ruimten integraal te desinfecteren. Het onderscheidt zich hierbij van het traditionele handmatig desinfecteren doordat wordt gewerkt met een nevel van desinfectiemiddel.

Door de verneveling van het desinfectiemiddel worden alle oppervlakken in een ruimte toegankelijk gemaakt en gedesinfecteerd. Het toegepaste desinfectiemiddel wordt na toepassing in korte tijd afgebroken tot onschadelijke stoffen.

Bij het foggen maken we gebruik van een mobiel fogtoestel die we snel en effctief kunnen inschakelen,in elk type ruimte. Deze manier van desinfecteren is snel en effectief.

Wenst u meer info? Contacteer ons vrijblijvend.

Het coronavirus

Het coronavirus grijpt in ijltempo om zich heen, ook in België. Coronavirussen zijn gewone verkoudheidsvirussen, alleen zijn er ook bijzondere vormen van. SARS en MERS zijn bijvoorbeeld allebei ziektes die door een coronavirus worden veroorzaakt. Aan dat rijtje kan nu ook Covid-19 worden toegevoegd. Dat is een tot voor kort onbekend virus.

Er wordt aangenomen dat het virus overgedragen wordt via kleine druppeltjes die de lucht in gelanceerd worden als een besmet persoon hoest of niest. Die druppels kunnen tot één meter ver vliegen. Zo kunnen ze op een andere persoon terechtkomen en deze besmetten. Maar ze kunnen ook op een oppervlak vallen; als iemand hier dan mee in contact komt en vervolgens zijn of haar gezicht aanraakt, dan kan die persoon ook het virus oplopen. Op karton kan het virus ongeveer een dag overleven. Maar op plastic en roestvrij staal kan het tot wel drie dagen overleven. Oppassen geblazen dus.

3 enolox 10

3 enolox 10 is een klaar-voor-gebruik desinfectiemiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide.

Dit product dient onverdund op de oppervlakken te worden aangebracht en vereist geen naspoeling. Hierdoor is het uitermate geschikt voor een vlotte (tussentijdse) desinfectie van allerhande oppervlakken en materialen in de voedingsindustrie, in de openbare gezondheidszorg,openbare diensten en ook in het privé-gebruik. Kenolox 10 is eveneens geschikt voor ruimtedesinfectie in deze sectoren(burelen,sanitair). Vanwege de klaar-voor-gebruik oplossing en het toepassen zonder naspoelen behoren mbt overdosering en onvoldoende naspoelen of residuen definitief tot het verleden.

Contacteer ons voor meer info

Flexibiliteit

Bij al-clean staat de klant centraal. Concreet gaan we altijd uit van een totaaloplossing aangepast naar de noden van de klant of opdrachtgever. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn hierbij cruciaal.

Allround

Veelzijdig in onze aanpak, als in onze toepassingen. Alle aspecten van facilitaire schoonmaak komen bij al-clean voor in ons aanbod. Van algemene schoonmaak tot industriële reiniging en diverse andere schoonmaaktechnieken.

Onderhoudsmachines

Elke opdracht vraagt een specifiek plan van aanpak en daarbij aansluitend, de correcte onderhoudsmachines. Als ervaren schoonmaakbedrijf weten we dat vernieuwende en innovatieve technieken, een betere service en kwaliteit garanderen.

NieuwSteam Blaster stoomtrailer

  • Reinigen van gevels
  • Graffiti verwijderen
  • Verwijderen van atmosferische vervuiling
  • Reiniging van daken
  • Verwijderen algen en mossen
  • Onkruid verwijdering
  • Reiniging stadsmeubilair en speeltoestellen
  • Verwijderen van verf, coatings en lijmlagen
De nieuwe Steam Blaster van Al Clean